Pancake 7833610 1280
Proeverij

Proeverij op ons kantoor in Zeist

"Onlangs heb ik deel mogen nemen aan een Proeverij van HeartMarth, gegeven door Ellis. Op professionele en interactieve wijze heeft Ellis laten zien wat HeartMath inhoudt en hoe je dat kunt toepassen in het alledaagse leven. Voor mij was het informatief, duidelijk en ik heb een gezellige avond gehad. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen dit kan aanleren en dat het een positieve invloed kan hebben op je mindset en daarmee je lichaam. De avond vloog voorbij en met een afsluitend drankje smaakt dit naar meer".

Dit is een mooie manier om kennis te maken met de methode. Tijdens een interactieve sessie van ongeveer 2 uur neem ik je mee in hoe HeartMath je kan helpen bij stressbeheersing en -reductie. Je krijgt inzicht in welk effect stress op je lichaam en vooral ook je brein heeft, en hoe je HeartMath hierbij kunt inzetten. Daarnaast geef ik een demonstratie van de biofeedbackapparatuur (belangrijke kracht van de HeartMath-methode), en ik sluit af met het toelichten en oefenen van één van de HeartMath methodes. Deze basismethode kan je makkelijk altijd en overal toepassen.

De Proeverijen vinden plaats bij mij op kantoor in Zeist, en is voor iedereen die geinteresseerd is toegankelijk. We sluiten gezellig af met een drankje en hapje. De kosten voor deelname aan deze proeverij bedragen € 25,- Maximaal aantal deelnemers per proeverij is zes, dus wees er snel bij. 

Data eerstkomende Proeverijen

In de zomerperiode liggen de Proeverijen even stil, maar vanaf september start er weer een nieuwe reeks.

Voor wie is dit interessant: voor iedereen die meer wil weten over de HeartMath methode, en voor iedereen die de invloed van stress in haar/zijn leven wil reduceren.

Klik hier als je je op wil geven.

Proeverij voor groepen / teams op locatie

"Ellis heeft via de proeverij ons team kennis laten maken met hartcoherentie, met een passie en wijsheid nam ze ons mee op een verhelderende verkenning van hartcoherentie. Met heldere uitleg en boeiende voorbeelden liet ze ons kennismaken met de krachtige verbinding tussen onze hartslag en ons welzijn. Het was fascinerend om te leren hoe het in harmonie brengen van onze ademhaling en hartslag een diepgaand effect kan hebben op onze fysieke en emotionele gezondheid. Tijdens de proeverij kregen we de gelegenheid om verschillende technieken en oefeningen uit te proberen die ontworpen waren om onze hartcoherentie te bevorderen. Met elke ademhaling voelden we hoe spanning en stress langzaam van ons afgleden. Mooie ervaring om samen met je team te doen!"

Het principe voor de Proeverij voor groepen is hetzelfde als van de individuele Proeverij: in een interactieve sessie maken de deelnemers met de HeartMath methode. Afhankelijk van de vraag kan voor een bepaald thema gekozen worden. Denk hierbij aan stress, samenwerking of communicatie. En ook hierbij geef ik een demonstratie van de biofeedbackapparatuur en gaan de deelnemers oefenen met een of meer van de technieken. 

De Proeverij leent zich heel goed voor een teamsessie of -uitje. Reacties van deelnemers van eerdere Proeverijen zijn onder andere: 

"We hebben het allemaal heel leuk en inspirerend gevonden en ook lekker praktisch met jouw tips." "Ik zelf heb de techniek afgelopen woensdag tijdens een uitzonderlijk drukke dag 2x toegepast en ben die dag heel goed doorgekomen. Beter dan ik verwachtte en denk dat het me dus echt hielp!"

Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact om samen te bekijken welke insteek het beste aansluit bij jullie wensen.