230919 HM proeverij GG
Groepstraining

Groepstrainingen zijn echt maatwerk. Ik werk momenteel met een maximale groepsgrootte van 8 deelnemers. In samenspraak met de opdrachtgever stel ik een training op maat samen. Je kunt kiezen voor verschillende thema's. Denk hierbij aan  bijvoorbeeld stress- en veerkrachtbronnen inventariseren en uitwerken, strategieen voor meer veerkracht, inzicht in de dynamiek van relaties en communicatie.Tijdens deze trainingen krijgen de deelnemers toelichting over de methode, en gaan ze vooral ook zelf aan de slag met de biofeedbackapparatuur en de HeartMath techniek(en). 

De duur van de training is ook in overleg, waarbij 2 uur de ondergrens is. Er kan ook gekozen worden voor meerdere sessies.

Wat het team eraan heeft

Door deze training te volgen, leren teamleden om dezelfde taal te spreken als het gaat om omgaan met stress. Dit zorgt ervoor dat ze elkaar beter begrijpen en elkaar kunnen ondersteunen, omdat ze allemaal ervaring hebben met dezelfde tools en technieken. Een ander voordeel van de groepstraining is dat het team meer rust en ontspanning ervaart. De HeartMath technieken helpen bij het verminderen van stress, het opbouwen van veerkracht en het creëren van innerlijke rust en een ontspannen werkomgeving. Dit bevordert niet alleen het welzijn van de individuele leden, maar ook de algehele sfeer, de productiviteit én de creativiteit binnen het team. Ook kan de groepstraining tot een verbeterde samenwerking en communicatie binnen het team leiden. 

Kortom: teams hebben hier veel baat bij. Het zorgt voor een gemeenschappelijke taal, betere omgang met stress, verbeterde communicatie en samenwerking, meer rust en ontspanning en een beter begrip voor elkaar. Dit alles draagt bij een aan positievere, effectievere en creatievere werkomgeving. 

Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact om samen te bekijken welke insteek het beste aansluit bij jullie wensen.